У Хмельницькій області вночі сили ППО збили ворожий безпілотник. Про це повідомив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін: "Сьогодні вночі, під час повітряної тривоги, силами ППО були збиті БпЛА типу «Шахід». Постраждалих немає. Інформації про пошкодження майна внаслідок падіння уламків наразі немає".  Сили оборони у ніч на 19 вересня знищили 27 з 30 ворожих ударних дронів “Shahed-136/131”, запущених російськими військами, повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Під час ворожої атаки на Львівщину сьогодні окупанти тричі влучили у склади з гуманітарною допомогою та продуктами, пожежу досі гасять. Одна людина загинула, двоє — шпаталізовані. За попередньою інформацією, у напрямку Львівської області летіло 18 дронів. 15 із них Сили ПВК «Захід» збили. Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. У лісі виявили уламки ворожого дрона, запущено росією сьогодні вранці. На місці працюють вибухотехніки.

Російські окупанти завдали три ракетні удари по Холодногірському району Харкова, виникла пожежа нежитлової будівлі, ніхто не постраждав. Також протягом доби по області ворожих авіаційних ударів зазнали Берестове Куп’янського району, Копанки та Шийківка Ізюмського району. Під артилерійським вогнем опинилися понад 16 населених пунктів області, зокрема Одноробівка, Стрілеча, Вовчанськ, Озерне, Строївка, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Кислівка. У Вовчанську Чугуївського району внаслідок ворожого артобстрілу пошкоджено приміщення дитячого садка, паркан, дитячий майданчик, електромережі. Без потерпілих. Крім того у Вовчанську на території лісового господарства внаслідок обстрілу окупантів горіла підстилка на площі 300м.кв. Загалом за добу ворог вгатив по прифронтовим населеним пунктам Запоріжчини з артилерії, авіації та дронів 107 разів.

Троє людей загинули, 11 отримали поранення в результаті обстрілів російських окупантів Херсонщини. За минулу добу противник випустив по Херсонщині 430 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА, танків та авіації. По місту Херсон ворог випустив 11 снарядів. російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; будинок культури у Бериславському районі; територію гаражного кооперативу та підприємства у Херсоні.

На Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони збито 10 ударних дронів типу «Shahed-136/131». Падіння уламків збитої ворожої цілі спричинило пошкодження сільськогосподарської техніки одного з агропідприємств. Постраждалих немає.

У Кривому Розі внаслідок ворожого влучання вночі виникла пожежа у багатоповерхової будівлі. Пожежу вже загасили. Вибуховою хвилею пошкоджено фасади трьох багатоповерхових будівель, зруйновані багато вікон та дверей в інших багатоповерхівках, а також у школі та дитячому садочку. Попередньо без втрат.

Через ворожий обстріл Нікопольського району Дніпропетровщини поранення дістав 71-річний чоловік. Пошкоджено 6 хат, господарська споруда та гараж. Понівечені лінія електропередачі та газогін.