«Контакт-центр» Хмельницької міської ради забезпечує цілодобовий прийом звернень та вживає негайних заходів з виклику відповідних служб при виникненні аварійних ситуацій. Також фахівці надають консультації з питань житлово-комунального, транспортного, торговельного обслуговування та з інших питань.

Від початку року спеціалісти «Контакт-центру» надали 38787 консультацій та зареєстрували 13832 звернення. Проблемні питання, з якими зверталися до контакт-центру, стосувалися електропостачання, холодного та гарячого водопостачання, газопостачання, соціального захисту тощо.

Звернення можна залишити телефоном за номерами: 15-80, (0382) 76-41-40, (067) 555-15-80, через ЧатБот та на сайті «Контакт-центру». В системі уже зареєстровано майже 30000 мешканців.

Для зручності та оперативного отримання інформації можна зареєструватися в ЧатБоті м. Хмельницького. Тут можна не тільки залишити звернення, а й отримати інформацію про ремонтні роботи за Вашою адресою, довідкову інформацію (комунальні, соціальні питання, охорона здоров’я, освіта, соцзахист, транспорт). Також в ЧатБот додана можливість оцінити роботу підприємств та установ, залишивши коментар до оцінки.