Ми обіцяли нашим читачам, що повідомлятимемо, як розгортатимуться події навколо будівництва в селі Ружичанка Розсошанської громади, яке обурило місцевих жителів.

Після публікації листа згодом до редакції зателефонували його автори і розповіли, що допоки суттєвих зрушень у цій справі не сталося. Правда, відбулася розмова активістів зі старостою, але людям, на жаль, так і не вдалося з’ясувати, що ж насправді хоче звести тут немісцевий забудовник. Ходять чутки, що буде центр реабілітації наркозалежних. Людей, відверто кажучи, лякає таке сусідство з дитячим садком. Лякає й те, що, порушуючи всі правила, забудовник викопав вигрібну яму для відходів, обладнану автомобільними шинами. Це, на їхню думку, створює загрозу, що відходи з відкритої вигрібної ями будуть потрапляти до артезіанської свердловини.
А про недобросовісність забудовника, розповідають вони, свідчить хоча б його спроба задарма використовувати електроенергію, щоправда, це бажання присікли енергетики. Жителі села переживають, що забудовник зможе зібрати шляхом різних домовленостей усі необхідні документи і, проігнорувавши думку громади, завершити розпочате.
Чому б не провести схід села, на якому зустрінуться і жителі, і забудовник, і представники влади? — ставлять питання люди. Невже є що приховувати?
І справді, така зустріч і відверта розмова допомогли б знайти відповіді на ті запитання, які допоки породжують усе більше чуток і ще більше тривоги за безпеку жителів Ружичанки.