Не­що­дав­но внас­лі­док ніч­ної ата­ки ша­хе­да­ми на Ше­пе­тів­щи­ні пос­траж­да­ли на­се­ле­ні пун­кти гро­мад — Не­ті­шинсь­кої, Сла­вутсь­кої, Кру­пець­кої, Ган­но­піль­ської та Ула­ша­нівсь­кої. З то­го ча­су від­бу­ва­єть­ся фік­са­ція руй­ну­вань.

Тре­тій день пос­піль пра­ців­ни­ки ко­му­наль­них під­при­ємств Не­ті­шинсь­кої місь­кої ра­ди «Бла­го­ус­трій» та «Ком­форт» до­по­ма­га­ють Кру­пець­кій сіль­ській гро­ма­ді лік­ві­до­ву­ва­ти нас­лідки над­зви­чай­ної си­ту­ації — ніч­ної ата­ки во­ро­жих ша­хе­дів.
У се­лі від ви­бу­хо­вої хви­лі пош­кодже­ні при­ват­ні жит­ло­ві та не­жит­ло­ві бу­дин­ки, об’єк­ти со­ці­аль­ної ін­фраструк­ту­ри.
На те­ри­то­рії Ган­но­піль­ської те­ри­то­рі­аль­ної гро­ма­ди бу­ло пош­кодже­но 75 ві­кон­них рам в 12 ко­му­наль­них зак­ла­дах. А са­ме: в шес­ти бу­дин­ках куль­ту­ри, двох фель­дшерсь­ких пун­ктах, двох нав­чаль­них зак­ла­дах, пош­то­во­му від­ді­лен­ні та бу­дин­ку ста­рос­тинсь­ко­го ок­ру­гу, зруй­но­ва­но сте­лі у двох нав­чаль­них зак­ла­дах.
Ок­рім то­го, пош­кодже­но вік­на у сі­мох жит­ло­вих бу­ді­вель при­ват­ної влас­ності, двох ма­га­зи­нах та при­мі­щен­нях фер­мерсь­ко­го гос­по­дарс­тва.
«Ган­но­піль­ської сіль­ської ра­ди дя­кує всім ке­рів­ни­кам та пра­ців­ни­кам ус­та­нов і ор­га­ні­за­цій, які до­лу­чи­ли­ся до лік­ві­да­ції нас­лідків ніч­ної ата­ки во­ро­га 25 жов­тня. Всі ро­бо­ти з лік­ві­да­ції бу­ло про­ве­де­но опе­ра­тив­но, зла­год­же­но та ре­зуль­та­тив­но», — заз­на­чи­ли у Ви­ко­нав­чо­му ко­мі­те­ті.
Тим ча­сом і ко­лек­тив Хмель­ницької А­ЕС не сто­їть ос­то­ронь та до­лу­чив­ся до на­дан­ня до­по­мо­ги жи­те­лям Ше­пе­тівсь­ко­го району, які пос­траж­да­ли внас­лі­док во­ро­жої ата­ки 25 жов­тня.
Про­тяг­ну­ти ру­ку до­по­мо­ги та під­три­ма­ти пос­траж­да­лих ви­рі­ши­ли в Ше­пе­тівсь­кій гро­ма­ді. Міс­це­ві під­при­єм­ці Олек­сандр Хо­мен­ко та Бог­да­на Ка­сян­чук до­по­мог­ли буд­ма­те­рі­ала­ми пос­траж­да­лим гро­ма­дам.
Най­не­об­хідні­ші від­новлю­валь­ні ма­те­рі­али во­лон­те­ри Ор­га­ні­за­ції мо­ло­ді ППО ХА­ЕС дос­та­ви­ли меш­канцям Ше­пе­тівсь­ко­го району. Се­ред тих, чиї осе­лі пос­траж­да­ли, є й пра­ців­ни­ки Хмель­ницької А­ЕС, які про­жи­ва­ють у зо­ні спос­те­ре­жен­ня. До­по­мо­га від ХА­ЕС меш­канцям Ше­пе­тів­щи­ни про­дов­жу­єть­ся.
У міс­ті Сла­ву­ті бри­га­да пра­ців­ни­ків КП «Сла­ву­та-Сер­віс» пра­цю­ють над усу­нен­ням пош­коджень.
У Сла­ву­ті піс­ля ніч­ної ата­ки знай­шли неп­ри­том­ним опе­ра­то­ра ко­тель­ні лі­со­во­го гос­по­дарс­тва
В ін­ших гро­ма­дах Ше­пе­тів­щи­ни та­кож ого­ло­ше­но збір не­об­хідних для лік­ві­да­ції нас­лідків ата­ки ма­те­рі­алів.

Нагадаємо, що у ніч атаки росіян 25 жовтня, за даними ОВА, загалом через падіння уламків і вибухову хвилю було пошкоджено 1760 об’єктів — це будинки, усі навчальні заклади Славути, пожежно-рятувальна частина, відділення поліції тощо.