На ранок суботи, 28 жовтня, пориви вітру до 28-30 м/с спричинили обриви проводів повітряних ліній електропередачі, падіння дерев та гілок, пошкодження дахів тощо. Найскладніша ситуація на півночі Хмельницької області. Загалом в області знеструмлено близько 400 населених пунктів, з них 180 – знеструмлено частково.

Аварійно-відновлювальні бригади почали усувати наслідки стихії з 6.00 години ранку та працюватимуть до повного відновлення розподілу електричної енергії.

Шановні споживачі електроенергії! У разі виявлення обірваного проводу лінії електропередачі телефонуйте за окремо виділеним номером телефону для повідомлень про аварійні ситуації: 067 010 50 62. Пам’ятайте: підходити до обірваного проводу категорично заборонено!

Разом з тим, закликаємо повідомляти про відсутність електричної енергії за допомогою чат-ботів у месенджерах Viber, Telegram (https://hoe.com.ua/post/chat-boti-mesendzher.html). З їх допомогою також можна дізнатися про причину відключення та орієнтовний час відновлення електроенергії.

Переглянути інформацію про зареєстровані відключення, дізнатися очікуваний час відновлення електроенергії можна й за допомогою форм «Відключення за адресою», «Актуальні відключення» у розділі «Відключення» офіційного сайту АТ «Хмельницькобленерго». https://hoe.com.ua/page/informatsija-vidkljuchennja