Діяльність громадської організації «Сильна Жінка» викликає справжнє захоплення. З перших днів повномасштабної війни команда жінок-волонтерів чи не щодня плете маскувальні сітки для військових. Навіть не сотні метрів, а кілометри тканини, основи використали вони для виробів захисту бійців. Лише за тиждень сплели 1,5 кілометра сітки шириною 8,5 метра. Пункти «Сильної Жінки» працюють, окрім Хмельницького, ще й у селах Гатна, Копачівка на Деражнянщині, Зіньків на Віньковеччині. «Разом плетемо нашу Перемогу», — каже представниця громадської організації «Сильна Жінка» Алла Учик.

Крім того, волонтерки виготовляють сухі супи та борщі для військових, закупили дрони, електроплитку, відеокамеру на прохання захисників, виготовили чимало окопних свічок. Щодня передають необхідне для військових частин завдяки співпраці з «Новою поштою» та іншими волонтерами.
А нещодавно потужну команду волонтерів із ГО «Сильна Жінка» привітали зі встановленням рекорду України. У категорії «Оберіг для військових» вони встановили рекорд із виготовлення маскувальної сітки. Її розмір 1333 квадратних метри. На виготовлення сітки з матеріалу, що не горить і не промокає, жінки-волонтери витратили два тижні. Робота триває. Проте запаси тканини, основи, для сіток вичерпуються. Тож, якщо хочете долучитися до доброї справи, переказуйте кошти: 5375411205130813, ГО «Сильна Жінка».