Сили протиповітряної оборони України під час ворожої атаки 29 листопада збили усі безпілотники. Про це розповів речник Повітрняних сил Юрій Ігнат. 

"Звичний авіаційний, ми так називаємо, удар безпілотниками та керованими авіаційними ракетами. Як ви знаєте, усі дрони були знищені. Напрямок теж уже звичний для Сил оборони. Лише міняються маршрути "шахедів" по напрямку до цілі. Більшість дронів було спрямовано на Хмельнниччину. Ми знаємо, що там є військовий аеродром. Противник цю ціль собі облюбував і постійно намагається проникнути за допомогою ударний БПЛА. Вони знищують по дорозі", - повідомив він.

28 листопада, вечері, в Хмельницькій області лунали звуки вибухів. «Вночі, під час чергової ворожої атаки, в області працювали сили ППО. Інформація стосовно потерпілих, травмованих не надходила. Разом з тим, надійшла інформація, що внаслідок атаки в Шепетівському районі пошкоджено дах, вікна та двері приміщення агропідприємства. Усі відповідні служби працюють. Дякую нашим ЗСУ!», — повідомив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.