Проти середи у Хмельницькій області було чутно вибухи — під час повітряної тривоги працювали сили ППО. Про це повідомив перший заступник очільника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

Як повідомили Повітряні сили Збройних сил України, ввечері 5 грудня у низці областей було оголошено повітряну тривогу через загрозу російських дронів типу «Shahed» з двох напрямків – мис Чауда (Крим) та Курська область. Усього зафіксовано пуски 48 ударних БпЛА. «В результаті протиповітряного бою силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено 41 ударний БпЛА противника. Залучалась винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи Сил оборони України», - йдеться у повідомленні.
На Хмельниччині тривога тривала понад дві години: від 23:09 5 грудня до 01:42 6 грудня. На території області сталися вибухи. Місцева влада повідомляла про роботу Оборонців: «Під час повітряної тривоги в Хмельницькому районі працювали сили ППО. Повідомлень про постраждалих або пошкодження інфраструктури немає».