На базі громадської організації "Об’єднання захисників України та їх родин" відкрито центр діяльності для військовослужбовців та їх родин. Тут вони зможуть отримати безкоштовні консультації, написати звернення у різні інстанції тощо.

«Проведення майстер-класів для дітей, творчі майстерні для матерів та дружин військовослужбовців сприятимуть покращенню їх психологічного стану в умовах війни»,  – повідомила керівниця Хмельницького обласного територіального підрозділу ГО "Об'єднання захисників України та їх родин" Наталія Сарнацька.

Тетяна Кондратюк - мама загиблого героя, волонтерка, керівниця Славутського міського підрозділу організації подякувала меценатам за надані медичні пакети для військовослужбовців, які відправлять на передову. Родини загиблих воїнів отримали різдвяні подарунки від місцевого підприємця.

Представники міської влади, соціальних служб, місцевого медичного закладу розповіли про надання послуг для військовослужбовців та їх родин. Крім того, підписано меморандум про співпрацю ГО "Об'єднання захисників України та їх родин" зі Славутською міською радою.

Адреса громадського просторуі "Hub захисників": м. Славута , вул.Садова, 17.