Близько 49 “шахедів” росіяни запустили увечері 30 грудня та на початку доби 31 грудня з півночі, сходу та півдня. Традиційно, частина безпілотників рухалися в напрямку Хмельниччини. Активно працювали цієї ночі сили ППО. Було збито 21 ворожий безпілотник.

Повітряна тривога на Хмельниччині тривала майже три години – з 22.34 – 30 грудня до 01.30 останнього дня року, 31 грудня. Залітали в область “шахеди з усіх чотирьох сторін – крім традиційно Вінниччини (з двох напрямків), також ще з Рівненщини (через Шепетівський район) та з Тернопільщини (один недобиток, який відбився від гурту, але померти все ж вирішив поближче до “колег”).

Чи не вперше за довгий час звуки вибухів, попередньо, внаслідок роботи ППО, почули мешканці Кам’янець-Подільської громади. Нагадали принагідно (зважаючи на загрозу) мешканцям громади про місцерозташування укриттів. Попереджали про рух ворожих безпілотників мешканців громади також у Повітряних силах ЗСУ. Не впустили нагоди у соцмережах продемонструвати, як гуділи “шахеди” у громаді. Поки кам’янчани моніторили місцеві пабліки, росіяни теж не спали, і швиденько писали заяву про “влучання у склад” невідомо з чим, але з детонацією.

Традиційно (але цього разу не так, як завжди) чули роботу ППО, у Старокостянтинівській громаді.

Офіційно інформацію підтвердив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін: «Офіційна інформація про кількість та типи збитих повітряних цілей буде опублікована після узагальнення даних». 

Внаслідок атаки виникла пожежа на об'єкті критичної інфраструктури. “Пожежа оперативно ліквідована. Інформація про постраждалих не надходила”, – повістив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.