Із початку повномасштабної війни в нашій державі кожен куточок Деражнянської громади трансформувався в центр допомоги військовим. Як кажуть, робота в тилу не чекає, тож у Деражнянському міському будинку культури плетіння маскувальних сіток йде дуже активно.

Тож працівники культури, разом із жителями громади щоденно докладають усіх зусиль для їх створення. Відрадно, що до цього важливого процесу долучилися міський голова Андрій Ковпак і начальник відділу культури, національностей і релігії Деражнянської міської ради Микола Черкаський. Як наголосив очільник громади, ці непримітні, на перший погляд, вироби,
відіграють важливу роль на фронті, допомагаючи захисникам залишатися непомітними для ворога.
Андрій Миколайович від імені ініціаторів доброї справи звернувся до містян з проханням долучатися до плетіння сіток, а на знак подяки за небайдужість і допомогу працівники відділу культури пригостять запашним чаєм із смаколиками. «Кожен метр тканини, кожна рука, яка допомагає, стає частиною великої місії. Це не просто ремесло, це — допомога, яка виходить від серця та допоможе військовим в обороні країни», — наголосив він.