Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях виставлено на відкритий онлайн-аукціон Закупнянський кар’єр.

Як повідомила Хмельницька обласна державна адміністрація на сторінці у фейсбук, основним видом діяльності підприємства відповідно до Статуту є видобуток будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю. Здійснює переробку та реалізацію вапнякового відсіву. Торги відбудуться 23 лютого, стартова ціна (балансова вартість активу) — 15,8 млн грн.
Підприємство виставляється на продаж як Єдиний майновий комплекс, до складу якого входять 39 об’єктів нерухомості (будівлі, майстерні, склади, бункери, свердловини та поля фільтрації) загальною площею 12 856,28 м², а також 23 транспортних засобів. Підприємство розташоване на трьох земельних ділянках.
Локація – Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, смт Закупне, вулиця Центральна, 1е
Посилання на торги: http://surl.li/lcqwu.
Підприємство стане перспективним активом для майбутніх інвесторів!
Готуючи підприємства до приватизації, ми маємо на меті зробити їх привабливими для реалізації бізнес - планів інвестора. Кошти від приватизації наповнять Державний бюджет України, створять нові робочі місця, сплату податку тощо.