На Хмельниччині правоохоронці майже добу шукали рибалку, який заблукав у Подільських Товтрах. Чоловік встиг зробити до поліції останній дзвінок перед тим, як з ним зник зв’язок.

Як розповідають в секторі комунікації Нацполіції області, 25-річний чоловік спочатку сам намагався вийти до найближчого населеного пункту, та коли стемніло і заряд на телефоні дійшов практично до нуля, рибалка встиг зробити останній дзвінок на лінію «102» і попросити про допомогу. Після цього зв’язок із ним зник.
«Надвечір чоловік повертався з риболовлі та заблукав на межі двох громад: Новоушицької та Дунаєвецької. Це територія Подільських Товтр - мальовнича, але з дуже складним ландшафтом. Довкола - ні сіл, ні тим паче підприємств, - розповідають у поліції. - До пізнього вечора рибалка намагався вийти до людей самотужки, але коли йому це не вдалось, а заряд телефону дійшов практично до нуля, зателефонував на «102» і попросив про допомогу».
Цілу ніч чоловіка шукали поліцейські Новоушиччини, вранці до них долучились шерифи і оперативники сусідньої Дунаєвеччини. Застосовували навіть квадрокоптер. Пообіді пошукова операція дала результат: одна з груп правоохоронців вийшла на зниклого.
На щастя, з чоловіком нічого не сталось. Його розшукали та допомогли дістатися додому.