Як повідомляється на сторінці Хмельницької обласної військової адміністрації у фейсбук, сержант батальйону окремої механізованої бригади Олександр Люлюк із села Топори  нагороджений  медаллю "Золотий тризуб". 

Під час відбиття повномасштабної збройної агресії він проявив себе як стійкий, рішучій та відповідальний військовослужбовець здатний приймати правильні рішення в екстремальних ситуаціях. Вручили нагороду Оборонцю Міністр оборони України Рустема Умєрова та Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський.
Олександр з 2022 року проходить військову службу у складі окремого штурмового батальйону  і брав безпосередню участь у бойових діях, захищаючи Україну від російських агресорів на територіях Запорізької та Донецької областей.
Під керівництвом сержанта Люлюка, підрозділ в якому він проходить службу за весь період перебування в районі бойових дій виявив та знищив безліч різноманітних цілей. Так, на Авдіївському напрямку, під час масованого обстрілу противником наших позицій, за розвідувальною інформацією було виявлено ворожі укриття і завдяки вмілим діям та майстерності захисника було знищено два ПТУРи та СПГ.
У іншому бойовому епізоді противник вів наступальні дії в напрямку позицій ЗСУ. Штурмові дії ворог проводив за вогневої підтримки бронетехніки. Виявивши ціль, Олександр Люлюк спрямував дрон-камікадзе на ворожий танк та майстерно його знищив. Цього ж дня за підтримки побратимів та завдяки злагодженим діям команди, під керівництвом Олександра було знищено велику групу піхоти противника.