Хмельницькою міською радою затверджено Програму грантової підтримки інноваційних проєктів для підвищення обороноздатності України на 2024 – 2025 роки.

Напрямки проєктів:

  1. Розробки або вдосконалення програмного забезпечення для засобів протидії (оборони).
  2. Розробки та виготовлення спорядження, засобів індивідуального захисту та інших предметів речового майна військовослужбовців, а також засобів спец. обладнання для оборони, яких потребують військові підрозділи.
  3. Розробки та виготовлення електронних компонентів, електронних приладів та інших механізмів для засобів протидії (оборони).

Учасниками відбору інноваційних проєктів можуть стати фізичні особи, фізичні особи-підприємці та юридичні особи, зареєстровані у Хмельницькій міській територіальній громаді.
Повний пакет документів (копії) надсилайте на електронну адресу Управління економіки:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Прийом проєктів відбуватиметься на постійній основі.
Відбір проєктів буде здійснюватися спеціально створеною Комісією, до складу якої увійдуть науково-технічні фахівці наукових, військових та інших установ, до сфери діяльності яких належать технічні розробки, представники Хмельницької міської ради, депутати.
Грантова підтримка надається двома траншами після підписання договору.
За консультацією звертайтеся до Управління економіки: тел. (0382) 76-56-73.
Більше про умови участі та перелік необхідних документів за посиланням.