Дісталося від "асвабадітєлєй" і Шепетівській громаді. Внаслідок російської атаки 22 березня пошкоджено понад 25 домогосподарств. У будинках вибиті вікна, у деяких домогосподарствах вщент зруйновані дахи і стіни, знищені паркани.

Про це Суспільне Хмельницький розповів Шепетівський міський голова Віталій Бузиль: «Від вибухової хвилі та уламків багато домогосподарств пошкоджено. В одному з будинків така тріщина, що розколола його майже навпіл. Багато пошкоджених дахів. Дуже багато понівечених дерев. Чесно кажучи, це просто диво, що усі люди вціліли, бо під час атаки вони знаходилися у своїх будинках».

На місці працювала комісія міської ради з фіксації наслідків та надання матеріальної допомоги мешканцям пошкоджених господарств. «Комунальники допомогли із вирізкою понівечених дерев. Благодійний фонд «Рокада» оперативно привіз і передав будівельні матеріали. Люди лагодять свої помешкання, прибирають завали», — повідомив міський голова.

Як повідомив речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов, загалом за минулу добу російські окупанти завдали 36 ракетних та 55 авіаційних ударів, здійснили 150 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Комбінована атака ворожими ракетами різних типів та безпілотників типу “Shahed” почалася увечері 21 березня із застосування ударних дронів. Уночі на 22 березня росіяни запустили крилаті ракети. Інформація щодо наслідків атаки та завданих руйнувань уточнюється.