У Центрі підтримки інновацій та підприємництва IHUB Khm відбувся тренінг «ФОП: Майстерність оподаткування для бізнесу в одному інтенсиві» для підприємців громади.

«Понад 60 хмельничан-підприємців долучились до нашого тренінгу «ФОП: Майстерність оподаткування для бізнесу в одному інтенсиві». Така активність насправді надихає. Адже ми бачимо, що люди не просто хочуть займатися бізнесом (а в 2023 році ми маємо ріст новозареєстрованих підприємців у громаді), а й хочуть робити це свідомо, якісно, без порушень.
На тренінг ми запросили представників податкової та інших фахових експертів, які мають великий досвід і діляться ним із нашим бізнесом.
Ефективна робота підприємців дозволяє нам більше підтримувати Сили оборони, а також їм самим донатити та волонтерити. Хмельницький бізнес активний у підтримці війська та тих категорій, які потребують, я пишаюся цим.
Наш досвід гарантовано буде цінним для світу, феномен виживання і розвитку українського бізнесу в умовах війни, впевнений, колись вивчатимуть світові університети.
А поки працюємо далі…
Тримаймо стрій!» - написав міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі «Фейсбук».