Волонтери із Теофіпольщини побували на Донеччині. Вони зустрілися із земляками і передали для бійців АТО 25 тонн різної продукції, комплекти військової форми та медикаменти.


— Супроводжували вантаж, окрім мене, волонтери Михайло Параїл, Сергій Гладкий та Ірина Мельничук. Спочатку зупинилися у Куйбишевському районі Запорізької області, на межі з Донеччиною, — розповідає  Сергій Мороз. — Тут зустрілися із Віктором Ліщинським, нашим земляком із Гаврилівки, бійцем інженерної бригади. Віддали йому комплект спорядження, залишили в цьому підрозділі 5 тонн продуктів. Побували у військовому госпіталі. Для поранених передали медикаменти, домашнє печиво від школярів Теофіпольщини. Далі вже поїхали Донеччиною, у бік лінії фронту, до Волновахи. Нас  супроводжували БТР та група автоматників. Так добралися до Миколи Базюрка з Ординець та Віктора Мочалюка  із Гаврилівки. Несуть вони службу у спеціальній окремій танковій роті. Тепло і радісно нас зустріли земляки, а ми їм вручили комплекти військової форми, а також залишили 20 тонн продуктів та медикаменти. Настрій у хлопців бойовий, хоча кажуть, що не вистачає бойової техніки та спеціалістів. Продовжують очікувати наказу, бо якомога швидше хочуть прогнати ворога з української землі.
Повернувшись додому, волонтери на зборах громадськості прозвітували про використання зібраних коштів, подякували тим, хто долучився до всенародної справи, сказали теплі слова про водія Вадима Ящука — мужнього, надійного товариша. І знову взялися за виконання своїх обов’язків — збирають черговий вантаж, з яким  вирушать на схід України.