Завтра село Нижнє на Деражнянщині попрощається із своїм героєм, який захищав Донецький аеропорт,  Василем Леонідовичем Григор’євим 6. 11. 1983 року народження. У Хмельницький військомат чоловік пішов добровольцем, адже хотів захищати свою країну. З 28 серпня минулого року Василь служив у 95 окремій аеромобільній бригаді.
Боєць, за попередніми даними, загинув у кінці січня. Рідні до останнього сподівалися, що він повернеться додому. Хоч і вісток від бійця не було, але завжди хочеться вірити в краще. На батька з нетерпінням чекали три донечки: Ілонка, Діна та Анжела. Старша ходить у другий клас, а найменшенькій –– трохи більше рочку. На зимові свята Василь Леонідович приїжджав додому, бачився з рідними, –– розповідають односельці. –– Він дуже любив родину.  Був справжнім воїном і патріотом своєї країни. Зовсім недовго після повернення з відпустки довелося йому воювати.  Тіло героя привезли у рідну домівку волонтери: Олександр Ліщинський –– рідний брат Василя та Олег Німчук.
Село Нижнє оповила чорна туга… Односельці оплакують Василя Григор’єва –– свого героя, який назавжди залишиться у їхніх спогадах та серцях.