У суботу 17 жовтня в Красилові на вулиці Коцюбинського в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового будинку стався вибух.

На місце події одразу виїхали представники ГУНП області та місцевого відділку поліції, працівники газової служби, слідчо-оперативна група, спеціалісти-вибухотехніки. 

Як повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області, правоохоронці встановили, що у квартирі, де сталася подія, двоє чоловіків 30 і 62 років робили ремонт і під час виконання робіт переплутали газовий стояк із водяним та й обрізали його. Через таку необережність стався витік мережевого газу,  який у подальшому вибухнув.

В наслідок нещасного випадку травмувався 14-річний підліток, один із робітників та 62-річний пенсіонер. Хлопчика з опіками обличчя другого ступеня госпіталізували до хірургічного відділення місцевої лікарні. Інший потерпілий отримав опіки рук, шиї та обличчя. Йому надано медичну допомогу без госпіталізації.

Вибухом пошкоджено приміщення квартири, де проходив ремонт, а також вікна в під’їзді і двері сусідньої квартири. На сьогодні загальна сума завданих збитків встановлюється. За даним фактом працівники Красилівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України, триває слідство.