Комунальники міста виконали значний обсяг ремонтних робіт мереж зовнішнього освітлення на цих вулицях.

Давно потрібно було покращити освітлення вулиці Свободи, особливо на ділянці від Зарічанської до вулиці Шевченка. Зараз працівники МКП «Міськсвітло» замінили 2245 метрів проводу марки А16 на більш технологічний СІП 4х25. Це дасть можливість зкоротити кількість аварійних ситуацій та зменшити електричний опір, який впливає на падіння напруги в мережах зовнішнього освітлення.

Для поліпшення освітлення на цій ділянці та з метою економії електроенергії через зменшення потужності, тут встановлено сімдесят один LED-світильник потужністю 140 Вт та вісімнадцять LED-світильників потужністю 100 Вт.

Окрім цього, працівники підприємства виконали значний обсяг робіт на вулиці Ювілейній. Зокрема, замінено 1738 метрів проводу марки А16 на СІП 4 х 25, а для покращення підвісу проводу та зменшення кількості аварійних ситуацій в мережах зовнішнього освітлення, встановлено опору СВ 9,5. Електромонтери вчепили п’ятдесят сім  LED-світильників потужністю 50 Вт та встановили підстанцію типу І710 для телеметричного управління мережами зовнішнього освітлення у цьому районі.