Краща публікація в журналістів «ПВ»

Майже півсотні матеріалів подали на обласний конкурс журналістських робіт. У чотирьох номінаціях конкурсу: «Краща публікація у друкованих ЗМІ», “Краща телепрограма, сюжет”, “Кращий радіоматеріал”, “Краща онлайн-публікація” – пропонувалися роботи на тему реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади та кращих практик територіальних громад Хмельницької області.

Увесь колектив “Подільських вістей” радіє за своїх колег, адже в номінації «Краща публікація у друкованих ЗМІ» перше місце – у журналістів обласної газети «Подільські вісті» Світлани Шандебури й Ігоря Алексюка за матеріал «Олександр Симчишин: Хмельницький – місто, сповнене перспектив і новаторства». Друге місце у цій номінації посіла редактор міськрайонної газети «Трудівник Полісся» Віра Мальчук, третє – у журналістки «Сімейної газети» Алли Собко.

Вітаємо колег-телевізійників – Олександру Карпунець із ДП ДТА «33 канал», Тетяну Кукуріку з «TV7+», Аллу Самойленко, журналістку філії АТ «НСТУ» «Регіональна дирекція UA: ПОДІЛЛЯ» – з перемогою. А також журналістів радіо Раїсу Токар та Людмилу Коваль, Людмилу Покась та Андрія Мацейка.

У номінації «Краща онлайн-публікація» перше місце у Вадима Олексюка та Віталія Тараненка з “НГП”, друге – в Ірини Олійник, медіа-корпорація «Є», третє – в Євгенії Соловської, онлайн-видання «Vdalo.info».

Щиро вітаємо переможців конкурсу та бажаємо подальших творчих успіхів!