У Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького зустрілися з родинами загиблих прикордонників.

Керівництво навчального закладу, весь викладацький корпус не забувають про  рідних та близьких загиблих Героїв-прикордонників, які віддали своє життя заради Вітчизни. В академії їх привітати з прийдешніми святами та передали дітям воїнів подарунки від Миколая.

Ректор академії генерал-майор Олександр Луцький зустрівся з родиною старшого лейтенанта Олександра Дзюбелюка, який загинув влітку 2014 року під час ворожого обстрілу пункту пропуску «Довжанський», з дружиною прапорщика Павла Дияка, який у 2014 році підірвався на фугасній міні в районі прикордонного села Маринівка та з дружиною майора Вадима Березенського, життя якого обірвалось у листопаді 2018 року під час затримання контрабандистів на українсько-румунському кордоні.

Олександр Луцький поспілкувався із гостями, вислухав нагальні побутові проблеми сімей загиблих, та намітив шляхи їх вирішення, а на завершення зустрічі привітав родини Героїв із зимовими святами, які наближаються. Офіцери академії також навідались і до сім’ї майора Віталія Вінніченка, який загинув під час обстрілу військової колони на околиці Маріуполя у червні 2014 року, передали вітання та подарунки від персоналу Національної академії.

Рідні полеглих бійців подякували за увагу та допомогу. Прикордонники, в свою чергу, ще раз наголосили, що вшанування та збереження пам’яті про військовослужбовців, які віддали своє життя за територіальну цілісність та незалежність України не шкодуючи себе під час охорони державного кордону є почесним обов’язком.