На Хмельниччині сапери ДСНС знищили два артилерійські снаряди часів Другої світової війни, а дунаєвецькі рятувальники дістали з річки тіло мертвої людини

Шістнадцятого грудня о дванадцятій годині тридцять хвилин група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення вилучила та знищила сімдесяти шести міліметровий  артилерійський снаряд часів Другої світової війни, який знайшли напередодні поблизу села Літки, Деражнянського району, але небезпечні знахідки продовжували траплятись цього дня, бо вже о 13:30 сапери знищили ще й ста п’ятдесяти двох міліметровий артилерійський снаряд тих же часів, який дещо раніше було виявлено на військовому полігоні Старокостянтинова.

Всього з початку року піротехніки знищили 2411 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

Також вчора о 12:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що в селі Миньківці Дунаєвецького району в річці Ушиця ймовірно потонув громадянин. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №12 негайно приступили до пошуку чоловіка і через деякий час надзвичайники за допомогою рятувального спорядження витягли з водойми тіло сорокавосьмирічного громадянина та передали його правоохоронним органам. Причину загибелі людини встановлюють працівники поліції.