Вчора, 17 грудня, в Ізяславській ЦРЛ з’явилося сучасне медичне обладнання та новий санітарний автомобіль, повідомляє Хмельницька обласна державна адміністрація.
Для центральної районної лікарні в Ізяславі були придбані спеціалізований санітарний автомобіль швидкої допомоги на базі вартістю 1мільйон 198 тисяч гривень. До комплектації автомобіля входять: ноші-каталка, крісло для евакуації, ноші з нетканого матеріалу, дефібрилятор-монітор, кисневий балон з редуктором, ручний портативний прилад відсмоктування, сумка для невідкладної допомоги та інше. Машина невідкладної допомоги допоможе забезпечувати транспортування хворих у комфортних умовах.
Також у лікарні з’явилися два нових апарати штучної вентиляції легень на загальну суму 1 мільйон 284 тисяч гривень та три нові кисневі концентратори за 165 тисяч гривень.
Усі ці новорічні подарунки придбали за кошти субвенції державного, районного, обласного та місцевого бюджету для соціально-економічного розвитку територій і за сприяння народного депутата України Олени Копанчук. 
 
Фото з офіційного сайту Хмельницької обласної державної адміністрації.