Винуватцю аварії загрожує до 10 років позбавлення волі, інформацію надано на офіційному сайті поліції Хмельницької області.

Вчора, 27 грудня, опів на другу ночі, поліцейські затримали іноземця, який спровокував ДТП у напрямку: село Томашівка — станція Ярмолинці.

Водій "Ауді А6", 36-річний іноземець, що проживає в Хмельницькому, зіткнувся з автомобілем "ВАЗ 21099". Другою машиною керував 24-річний житель села Томашівка.

Внаслідок аварії водій та пасажирка "ВАЗ" загинули на місті подій від отриманих травм, двох інших пасажирів цієї ж автівки госпіталізували до Ярмолинецької центральної районної лікарні.

Водій був затриманий за статею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські встановили, що чоловік керував машиною у стані алкогольного сп'яніння. Водій "Ауді А6" не травмувався.

Правоохоронні органи оголосили затриманому про підозру порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб. Іноземцю загрожує до десяти років позбавлення волі. Наразі слідство триває.