Шепетівська лікарня отримала нову назву та 6 млн грн державної медичної субвенції

Процес передачі низки об'єктів із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Шепетівського району до комунальної власності територіальної громади міста Шепетівки триває.

Ще 24 грудня минулого року на IV сесії Шепетівської міської ради Хмельницької області VIII скликання прийнято рішення «Про прийняття до комунальної власності Шепетівської міської територіальної громади нерухомого майна із спільної власності територіальних громад сіл, Шепетівського району, та про зміну складу засновників, зміну назви закладу та затвердження Статусу в новій редакції». Таким чином назву закладу «Комунальне некомерційне підприємство «Шепетівська центральна районна лікарня» змінено на «Комунальне некомерційне підприємство «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Шепетівської міської ради.

І ось сьогодні сайт міста Шепетівка повідомив про те, що міський голова Віталій Бузиль на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук поширив повідомлення про те, що Шепетівська ЦРЛ днями отримала 6 млн грн державної медичної субвенції. Завдяки цим надходженням у шепетівській громаді з'явилися новий цифровий рентгенологічний апарат та портативний апарат УЗД.

Також за інформацією Шепетівської міської ради, днями лікувальний заклад отримав три додаткові кисневі концентратори від БФ "Фонд Святого Валентина", які незамінні при лікуванні цілого ряду хвороб, що вимагають лікування хворих з нестачею кисню.