Цей рядок із вірша Олександри Бурбело став своєрідною присвятою рідній державі. Досить знаковим є те, що її вірш надрукований на поштовому конверті для спецпогашення у День Незалежності України.

На заході, який відбувся на головній площі Хмельницького під час святкування 30-річчя Незалежності, своїми підписами та поштовим штемпелем директор Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта» Микола Громов разом із головою Хмельницької облдержадміністрації Сергієм Гамалієм та головою обласної ради Віолетою Лабазюк здійснили спецпогашення ювілейних конвертів та марок.

“Укрпошта, як завжди, за доброю традицією відзначає та підтримує всі ювілейні дати спецпогашенням марок і конвертів, – зазначив очільник Хмельницької дирекції АТ “Укрпошта” Микола Громов. – Сьогодні відбулося погашення конверта з маркою до тридцятиріччя Незалежності України.
Укрпошта вже тридцять років постійно змінюється та розвивається разом із нашою державою. Тому хочу побажати всім відчувати незалежність у серці та душі, бути здоровими та частіше посміхатися. Щоб далі з холодною головою і гарячим серцем продовжувати нести відповідальну місію – розбудовувати нашу рідну Україну”, – наголосив Микола Володимирович.