На різноманітних зібраннях наших бджолярів досить часто лунають заклики реалізовувати продукцію своїх пасік з доданою вартістю. Тобто, не збувати її гуртовими партіями закупівельникам, а фасувати у дрібну різноманітну тару і реалізовувати за вищою ціною та ще й з упізнаваними реквізитами. Упоратися з цим завданням допоможе реєстрація власної торгової марки. І чимало пасічників уже скористалися цією можливістю. А як бути, коли немає можливості зареєструвати торговельну марку?

Фундація жінок пасічниць - Home | Facebook

Вихід із ситуації знайшли членкині Фундації жінок пасічниць, подавши на реєстрацію однойменну торговельну марку. Вона успішно пройшла два етапи перевірки і кваліфікаційної експертизи. А рішення про реєстрацію знака лише підтвердило, що заявлена торговельна марка «Фундація жінок пасічниць» відповідає всім умовам надання правової охорони, відповідно до п.1 ст.5, ст.6 Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг»

Вся продукція з пасік членкинь Фундації, котрі не мають можливості зареєструвати власну торговельну марку, і яка реалізовуватиметься під спільною торговельною маркою, попередньо перевірятиметься, критично оцінюватиметься за показниками безпечності та якості.

У найближчих планах налагодження реалізації продукції через Інтернетмагазин, який діє на сайті Фундації.