На автошляхах області посилилась небезпека аварійності

З першим снігом з’явилися перші складнощі для водіїв, а разом із ними і для рятувальників, за минулу добу рятувальники Хмельниччини тричі залучалися на буксирування автомобілів

Як повідомляють у ГУ ДСНС України в Хмельницькій області, поблизу смт Теофіполь вантажівка IVECO з напівпричепом заїхала на зустрічну смугу руху, загородила частину дороги, а напівпричеп мало не перекинувся у кювет. Теофіпольські надзвичайники відбуксирували вантажівку назад на проїжджу частину дороги.

На вулиці Шептицького в Хмельницькому рятувальники буксирували легковика Фольцваген, який не впорався з керуванням на слизькій дорозі і таки злетів у кювет. Також з'їхав у кювет автомобіль  ВАЗ 2115 на автодорозі за межами с. Куча, Новоушицької територіальної громади. Прибувши до місця події, рятувальники 16 Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою буксирувального троса дістали автівку.

А неподалік  Городка у снігову пастку потрапила «швидка», на борту якої був хворий. Черговий караул 39 Державної пожежно-рятувальної частини відбуксирував автомобіль на безпечну ділянку дороги. На щастя у всіх випадках обійшлося без травмувань.

Рятувальники закликають усіх учасників дорожнього руху бути більш уважними.