В обласному центрі горів склад гумових виробів ТОВ «Літма», що  на вулиці Чорновола. Густа хмара чорного диму огорнула півміста. Пожежу площею близько 1000 квадратних метрів рятувальники локалізували відразу по прибуттю, а ось гасили майже годину, бо пізно  отримали повідомлення про загорання. Спочатку працівники підприємства близько півгодини самотужки намагалися ліквідувати стихію, що розгулялася. Коли зрозуміли, що не впораються, адже ситуація вийшла з-під контролю, викликали пожежно-рятувальну службу.
Завдяки професійним та злагодженим діям вогнеборців вдалося не допустити перекидання вогню на суміжні складські приміщення із горючими матеріалами та виробничі площі і  поруч розташовану суконну фабрику.
  До ліквідації пожежі, кажуть у прес-слубі ГУ ДСНС України в області,  були задіяні півсотні  вогнеборців   на десяти  одиницях пожежної та спеціальної техніки,   а також автомобіль газодимозахисної служби, за допомогою якого здійснювалася заправка повітряних апаратів для безперервної роботи газодимозахисників.
На місці події працювала мобільна оперативна група ГУ ДСНС області на чолі з начальником головного управління Едуардом Братком.
Причина пожежі та збитки наразі  встановлюються. Нещасних випадків не було.