Станіслава Старостіна, Оксана Радушинська та Володимир Шевченко стали цьогорічними лауреатами обласної премії імені Дмитра Прилюка за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики. Таке рішення було прийнято під час засідання конкурсного комітету. 

Цьогоріч на здобуття обласної премії було подано 7 робіт знаних в області журналістів. Після детального вивчення та обговорення члени конкурсного комітету визначили три роботи, які, на їх думку, найповніше відповідають вимогам конкурсу. Так, Станіслава Старостіна представила на розсуд літературно-публіцистичне видання «Увійшли в безсмертя… Книга пам’яті Героїв Небесної Сотні і воїнів АТО Хмельниччини». Високу оцінку комітету отримав творчий доробок відомого на Поділлі волонтера, активного громадського діяча Оксани Радушинської. Вона запропонувала на конкурс цикл публікацій із зони АТО за останні два роки. Відзначив конкурсний комітет і художньо-документальне видання «Чи всі трави хиляться за водою?» Володимира Шевченка, у якому письменник досліджує спроби повстання проти колективізації на Дунаєвеччині. 

Конкурсна комісія відзначила також актуальність та високий художній рівень решти чотирьох представлених робіт: документально-публіцистичного видання «У полум’ї війни» (Летичівщина в роки Другої світової війни) бібліографа-краєзнавця Летичівської публічної бібліотеки Володимира Борисова; публіцистично-літературні видання редактора Старосинявської районної газети «Колос» Івана Козельського «Метаморфози навколо пам’ятника» та «Назарій Яремчук: «Я любив вас усіх, та найбільше любив Україну»; повісті-есе «Золоті гони, або Лідихівка хліборобська» члена НСЖУ з м.Теофіполь Володимира Рубашевського та літературно-публіцистичного видання «Музичне гроно» завідувача практики Хмельницького музичного училища імені В.Заремби Миколи Кульбовського.

Нагородження лауреатів відбудеться під час урочистих заходів до Дня журналіста, який відзначається щорічно 6 червня.