Фото: Facebook Нацполіція

Повітряна тривога на Хмельниччині в ніч з 12 на 13 червня лунала двома чергами. Протягом кількох годин російські бомбардувальники випустили по Україні загалом близько півтора десятка крилатих ракет. Також атакували міста ударними дронами. Силами ППО збито більшість ракет та один дрон.

Сили протиповітряної оборони відпрацювали над областю та знешкодили летючу загрозу. Через падіння уламків пошкоджень зазнали шість житлових будинків. Про це повідомляє Хмельницька обласна військова адміністрація.  Травмованих або загиблих не було.
Ця ніч стала трагічною для Кривого Рогу. Російська ракета влучила у склад бутильованої води для жителів Херсона, повідомив глава МВС Клименко. На складі працювало понад два десятки осіб. Після ракетного удару під завалами знайшли тіла семи загиблих, одному з них було 17 років. Другим ударом було зруйновано п’ятиповерховий будинок, під завалами якого загинули чотири особи. Серед загиблих – молоде подружжя, обом було 22 роки.

Також вночі у Харків «прилетіли» «Шахеди». Внаслідок влучання у склад в Салтівському районі сталася пожежа. Також зафіксовано влучання БпЛА в автомобіль. Крім цього, пошкоджено фасад будівлі у Київському районі. На щастя, минулося без постраждалих.