6 листопада у Кам’янці-Подільському провели в останню путь справжнього патріота, військового за покликанням, полковника Володимира Миколайовича ВОЗНОГО. Саме таким він залишився у пам’яті тих, хто його знав, про нього згадують як про порядну, чуйну та небайдужу людину. Попрощатися з ним прийшли сотні людей… Він загинув 3 листопада в Запорізькій області внаслідок влучання російської ракети по особовому складу 128 бригади.

Володимир Возний закінчив військовий інститут у Кам’янці-Подільському. З 2006 року очолював різні військові комісаріати Хмельниччини, брав участь в АТО. У березні 2022-го був призначений начальником Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та очолював його до серпня 2023-го. Далі Володимир Миколайович проходив службу в 128 окремій механізованій бригаді.
Болюча й нестерпна втрата для його батьків, дружини Мирослави та трьох дітей: 25-річного Миколи, 10-річного Ярослава та Яночки, якій лише п’ять років, рідних, друзів, колег, бойових побратимів та краян.
Поховали 45-річного Володимира Возного на Алеї Слави у Кам’янці-Подільському.
Нехай його душа віднайде вічний спокій.
Ми пам’ятаємо…