З 18 по 20 червня у Руській Брамі відбудеться традиційний фестиваль присвячений античному мистецтву.

«Таємниці Форпосту» – це можливість зануритися у атмосферу античності та поспостерігати за поєдинками бравих воїнів, взяти участь у різноманітних тематичних майстеркласах з ремесел, насолодитися танцями та музикою, які будуть підтримувати традиційну атмосферу старовинного українського простору, посмакувати стравами та напоями, що будить приготовані за давніми рецептами.

Фестиваль буде проходити на території історичної пам’ятки Кам’янець-Подільського, саме тому, ви зможете по-справжньому увійти у античний світ. Стародавні лицарі, забави, велика ватра, витвори вуличного кулінарного мистецтва, традиційні напої, ігри, що стануть на декілька днів реальністю та перенесуть вас у стародавню атмосферу.

Якщо ви шукаєте місце для незвичайного відпочинку,  хочете пожити у живих декораціях історичного простору, відчути себе героєм античного роману про лицарів, скарби та справжні пригоди кочівників, тоді «Таємниці Форпосту» привітно відчиняє для вас браму, що веде у минулий світ та радо вітає не території Руської Брами.

Квитки для відвідувачів https://2event.com/events/1863717#/

Реєстрація учасників-реконструкторів https://forms.gle/jwAzzttcThhbtMAk6