Виконувачу обов’язків начальника відділення військового медзакладу на Хмельниччині повідомили про підозру за зловживання впливом
За даними слідства, за грошову винагороду медик, який є членом військово-лікарської комісії, обіцяв військовому здійснити вплив на інших учасників комісії, які повинні були визнати його обмежено придатним для проходження військової служби.

Як наслідок, він міг проходити службу у тилових військових частинах та у підрозділах забезпечення. Затримали офіцера медичної служби «на гарячому» – під час отримання 500 доларів США.
Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі понад 160 тис грн. Крім цього, його відсторонено від займаної посади.
Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області за оперативного супроводу СБУ у Хмельницькій області та Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України.
Довідково: такі дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.