На Теофіпольщині  охоронець агропідприємства викрав трактор і втік. Чоловіка, який, до того ж, був п’яний за кермом, викрили тернопільські поліцейські. Йому загрожує понад 17 тис. грн штрафу за нетверезу їзду, а також до восьми років тюрми за крадіжку транспорту.

55-річного правопорушника виявили у Тернопільській області. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія. Тож чоловіку доведеться нести як адміністративну, так і кримінальну відповідальність.
11 вересня до поліції надійшло повідомлення від одного з аграрних підприємств про викрадення трактора. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події встановила, що транспортним засобом вночі заволодів охоронець підприємства.
Того ж дня 55-річного правопорушника, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’янінні, до того ж без водійського посвідчення, виявили на Тернопільщині. Місцеві поліцейські склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія) КупАП.
Крім того, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі 55-річному чоловіку уже оголошено підозру. Слідчі дії тривають.