Дорожньо-транспортна пригода сталася у вечірню пору 28 серпня в обласному центрі.  25-річний хмельничанин перебував за кермом автомобіля «Opel» в стані алкогольного сп’яніння і допустив наїзд на 5-річного хлопчика, який переходив дорогу.  Внаслідок аварії дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження і була госпіталізована до реанімаційного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні. Через 10 днів від отриманих травм малюк помер.

Наразі чоловік перебуває під вартою.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області. Прокурорами Окружної прокуратури міста Хмельницького до суду направлено обвинувальний акт стосовно обвинуваченого за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.