Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 грудня близько 14.00 автодорозі сполученням «Дунаївці — Грушка» поблизу села Мушкутинці Дунаєвецької тергромади.

49-річний водій автомобіля «BMW X5» допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21110» під керуванням 46-річного мешканця с. Залісці. В результаті аварії водій «ВАЗу» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Дунаєвецької багатопрофільної лікарні. Від отриманих травм він помер.

Перевірка за допомогою приладу «Драгер» показала, що водій «BMW» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Вміст алкоголю в крові перевищував норму у 8,5 раза. Поліцейські затримали водія в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі відділення розслідування злочинів у сфері транспорту СВ Кам’янець-Подільського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідство триває.