За даними слідства, у грудні 2022 року підозрюваний за попередньою змовою із невстановленими особами, маючи на меті заволодіти майном одного із підприємств області, надав державному реєстратору підроблені документи: договір купівлі-продажу частки статутного капіталу, акт приймання-передавання, рішення про зміну власника та новий статут підприємства.

На підставі поданих фіктивних документів відбулася незаконна перереєстрація майнових (корпоративних) прав підприємства, так зване «рейдерство», внаслідок чого законного власника позбавлено права займатися господарською діяльністю та розпоряджатися належним майном, а саме часткою статутного капіталу вартістю 100 тисяч гривень.
На даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу та проводиться комплекс слідчих дій, спрямованих на встановлення усіх причетних осіб до вчиненого кримінального правопорушення.
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України.