Військовий уклав договір із підприємством, яке мало відремонтувати паркан військової частини. Сума складала 3 мільйони гривень, з яких 650 тисяч були лише за роботу. Огорожу не відремонтували, а полковник потрапив під слідство. 

На Хмельниччині полковнику військового формування повідомили про підозру за розтрату більше 650 000 гривень бюджетних коштів. Про це повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону. 
За даними слідства, ще в грудні 2020 року полковник уклав із підприємством договір про виконання будівельно-монтажних робіт. Згідно документу у військовій частині потрібно було зробити реконструкцію огорожі.
Але полковник сфабрикував дані у актах приймання виконаних робіт та без технічного нагляду передав папери до фінансово-економічної служби військової частини. Звідти зробили перерахунок підприємству більше 3 мільйонів гривень бюджетних коштів, з яких майже 650 тисяч гривень були за роботи, які не виконали.
Наразі 45-річному командиру підрозділу військового формування оголосили підозру за фактом розтрати чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненого за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах та складенні і видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).
Йому вже обрали запобіжний захід та відсторонили від виконання службових обов’язків. Нині правоохоронці перевіряють причетність до злочину інших осіб.
Санкція статті передбачає від 7 до 12 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.