Чоловік облаштував підпільний "ретрансляційний центр" зі спеціальним програмним забезпеченням. Своїми діями він завдав медіагрупам шкоди на суму понад 700 тис. грн.

Як встановило слідство, приватний підприємець, який займався ремонтом та продажем комп’ютерної техніки, незаконно поширював на платній основі контент українських телеканалів, зокрема компаній "1+1 Інтернет" та "СТАРЛАЙТ ДІДЖИТАЛ".
У приміщенні сервісного центру в чоловіка був підпільний "ретрансляційний центр" зі спеціальним програмним забезпеченням. Пропонував своїм клієнтам за щомісячну плату встановлення на медіапрогравачі програм, які дозволяли перегляд закодованих українських каналів.
Ні ліцензії для надання таких послуг, ні угод із власниками контенту чоловік не мав.
Загалом він завдав медіагрупам шкоди на суму понад 700 тис. грн.
Прокурори Окружної прокуратури міста Хмельницького до суду направили обвинувальний акт стосовно жителя Хмельниччини за фактом несанкціонованого збуту інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в автоматизованих системах (ч. 2 ст. 361-2 КК України).

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.