На Хмельниччині перед судом постане житель Нетішина, який замовив скалічити старосту села.

У Головному управлінні Нацполіції в області зазначили, що за виконання замовлення підозрюваний зобов’язався сплатити 2,5 тисячі доларів США. Тож правоохоронці, дізнавшись про планування такого злочину, зімітували його виконання, а замовника затримали під час передачі коштів «виконавцеві».
Поліцейські розповіли, що отримали оперативну інформацію про 49-річного нетішинця, котрий підшуковує особу, яка могла б скалічити старосту села, з яким у нього були тривалі неприязні стосунки.
Серед вимог виконавця, кажуть у прокуратурі, було каліцтво статевих органів жертви та його подальше перебування в інвалідному візку.
Отож, аби запобігти вчиненню замовного злочину, правоохоронці зімітували його виконання. Замовника затримали одразу після передачі основної суми в розмірі дві тисячі доларів США «виконавцеві» (завдаток 500 доларів США він отримав наперед).
Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування та за процесуального керівництва прокуратури направили до суду обвинувальний акт за фактом готування до злочину.