Зловмисниця, яка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за майнові злочини, розповсюджувала амфетамін, мефедрон та PVP методом закладок. Суд визначив їй покарання у вигляді 5 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у жовтні минулого року в м. Хмельницькому по проспекту Миру працівники поліції під час патрулювання виявили 27-річну жительку Чернігівської області, у якої вилучили близько 40 згортків з наркотичною речовиною. Ще близько десяти «закладок» правоохоронці знайшли по місту — їх зловмисниця вже встигла розкласти.
Окрім того, в ході санкціонованого обшуку у квартирі, яку винаймала підозрювана, працівники поліції вилучили велику кількість пакунків з різноманітними наркотиками, ваги та пакетики для фасування.
Експертиза підтвердила, що вилучені речовини — це синтетичні наркотики амфетамін, мефедрон та PVP в особливо великих розмірах.
Наразі суд вже завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав фігурантку винною. Її засудили до 5 років ув’язнення з конфіскацією всього майна, окрім житла.