Шановна редакціє, звертаюся до вас з проханням. Може, хто з читачів допоможе. Дуже хочу розшукати свого двоюрідного брата Володимира Григоровича Бондаря.

Рік його народження точно не пам’ятаю. Я народилася 1942-го в селі Жемелинці, а він — в селі Калитинці, можливо, 1942-1943 року. Маму його звали Антоніна. Вона була другою дружиною, примусовою: батько був німецьким прислужником і змусив її стати його дружиною. Батько після війни відбув покарання й повернувся до першої дружини, з якою у нього був син Петро. У 1949 році народилася у їхній сім’ї дівчинка Женя.
В сім’ї Бондарів Дмитра і Пелагеї було чотири сини: Сидір, Петро, Федір, Григорій. Мій батько Петро. Три брати, крім Григорія, загинули. Григорій повернувся живим. Із деяких джерел мені стало відомо, що Володимир служив на Сході. Після закінчення служби не повернувся додому, а залишився там жити, покликав до себе маму і бабусю.
Десь у роках 1975-1980, а можливо, й пізніше, мій брат проживав на Хмельниччині: у Старокостянтинові чи Кам’янці-Подільському.
Це все, що знаю про брата Володимира.