6 червня в Україні відзначили День журналіста — професійне свято представників надзвичайно цікавої, творчої і дуже необхідної професії.

Цьогоріч урочистості відбулися на території державного історико-культурного заповідника «Самчики», де почесні грамоти кращим працівникам ЗМІ вручали заступник керівника апарату обласної ради Тетяна Зеленко та заступник голови облдерж-
адміністрації Володимир Білик. Також в обласному центрі журналісти отримали вітання від Хмельницького міського голови Олександра Симчишина.
Теплі слова адресував їм і голова обласної організації Національної спілки журналістів України Петро Лічман. За плідну співпрацю із засобами масової інформації він нагородив голову обласної ради Віолету Лабазюк Почесною грамотою правління організації та вручив Василю Добровольському диплом лауреата обласної премії імені Дмитра Прилюка  за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики у 2021 році.
Отож почесними грамотами від голови Хмельницької облдержадміністрації Сергія Гамалія удостоєні кореспондент «Подільських вістей» Леся Садомська та менеджер Валентина Назаркіна.
А вітання з грамотами від мера Хмельницького Олександра Симчишина приймали заступник редактора Світлана Шандебура та відповідальний секретар Юлія Здибель.