Переможницею  Дитячого пісенного конкурсу Євробачення в Україні стала Анастасія Димид з піснею «Квітка».


Фінал Нацвідбору відбувся 1 жовтня у форматі онлайн-концерту. З-поміж п’ятірки учасників за результатами онлайн-голосування телеглядачів та оцінювання журі визначили переможницю Анастасію Димид, яка отримала від журі 4 бали, а від глядачів — 5 балів.
Глядацьке онлайн-голосування проходило у застосунку «Дія» у два етапи відповідно до практики міжнародного пісенного конкурсу: за два дні до фіналу національного відбору та під час трансляції.
До складу журі за результатами голосування українців увійшли Ігор Кондратюк, Jerry Heil та alyona alyona.  Фінал Національного відбору провели незмінний коментатор і ведучий Євробачення Тімур Мірошниченко та ведуча відеоблогу Євробачення Україна — Анна Тульєва.  В ефірі свою підтримку учасникам висловили під час включень друзі, родичі та вболівальники з Миколаєва, Луцька, Одеси, Нововолинська, Запоріжжя та навіть з Іспанії.
У фіналі Національного відбору прозвучали зіркові виступи від DEMCHUK, alyona alyona, Jerry Heil та Злати Дзюньки — представниці України на «Дитячому Євробаченні-2022» у Єревані.
Світлана Тарабарова виконала пісню «Повертайся живим» разом зі всіма фіналістами нацвідбору: гуртом 3ʼbeauties, POLINA BABIY, Анастасією Бєлібовою, Денисом Грищуком та Анастасією Димид.

26 листопада у Ніцці відбудеться 21-й «Дитячий пісенний конкурс Євро бачення», участь у якому візьмуть представники 16 країн-учасників.