Так справедливо поціновують хмельничани діяльність самодіяльного хору «Чебреці» Чемеровецької територіальної громади.

Ось уже понад 40 років цей колектив звеселяє людей піснями, добрим словом, надихає на славні справи в боротьбі проти російських загарбників. Хор заслужив звання народного аматорського колективу. Впродовж багатьох років «Чебреці» брали участь в обласному фестивалі ветеранських хорів. На них завойовував призові місця.
Авторитет і знаність хору іще в тому, що його керівником є досвідчений культосвітній працівник Марія Вінярська та незмінний староста Микола Глінський, якому вже понад 92 роки.
Багато зусиль для згуртування колективу внесла і керівник ветеранської організації Чемеровецької громади Ганна Мазницька. З початком війни в Україні проводяться благодійні концерти з підтримки ЗСУ. Хористам вдалося побувати зі своїми концертами не лише на Чемеровеччині, але й далеко за її межами. Разом вони зібрали понад 300 тисяч гривень, які передали на придбання всього необхідного для наших захисників. І головне, що на цьому не збираються зупинятись.
Не стоять осторонь і ветерани громади. У цей важкий, доленосний час прагнуть бути корисними для нашої країни. Хтось готує м’ясні консерви, хтось готує смачну випічку та інше, і все це передають на фронт захисникам.
Нещодавно хор «Чебреці» побував у Хмельницькому обласному госпіталі ветеранів війни. Крім музики, пісень, чемерівчани привезли і продукти харчування, овочі, фрукти.
А все це разом додає нам сили в досягненні миру, віри у здобутті Перемоги над російськими загарбниками.