У зв’язку з ремонтно-модернізаційними роботами з 17 липня на п’ять днів буде припинено газопостачання в Хмельницькому. Про це повідомила пресслужба акціонерного товариства «Хмельницькгаз». 

З 9 год з 17 по 21 липня, АТ «Хмельницькгаз» проводитиме першочергові ремонтно-модернізаційні роботи по заміні аварійної ділянки газопроводу середнього тиску. У зв’язку з цим буде тимчасово припинено розподіл газу споживачам-мешканцям вулиць:

пров. Купріна,15
вул. Ранкова, 2А
пров. Купріна
пров. Купріна, 56
пров. Купріна, 60
вул. Південна,137/1
вул. Південна, 139
вул. Красовського,57
1-й, 2-й, 3-й, 4-й, 5-й, 6-й, 7-й, 8-й проїзд Остапа Вишні
вул. Остапа Вишні
вул. П. Скоропадського
пров. Скоропадського
вул. Дубівська
пров. Дубівський
1-й, 2-й проїзди Дубівський
вул. Авіаційна
пров. Авіаційний
вул. Кавказька
пров. Кавказький
1-й,2-й проїзд Кавказький
вул. Димінського
пров.Затишний
пров. Степанковий
пров. Дачний
вул. Гунашевського
вул. Шашкевича
вул. Старицького
пров. Старицького
вул. Ружичанська
пров. Ружичнянський
вул. Павловського
Газовики просять споживачів на час виконання робіт відключити всі газові прилади та перекрити крани на приладах та перед ними. А на момент пуску газу – забезпечити 100% доступ працівників АТ «Хмельницькгаз» до газових приладів для проведення обов’язкових робіт по перевірці на щільність системи газопостачання.

Будьте пильними! Задля уникнення непорозумінь – вимагайте посвідчення співробітника АТ «Хмельницькгаз», завірене печаткою та за підписом.
Звертаємо вашу увагу, що дані роботи по модернізації об’єктів критично важливої інфраструктури проводяться виключно для забезпечення належного технічного стану газорозподільних мереж та безперебійного розподілу природного газу споживачам, а також підготовки до опалювального сезону, – додають газовики.