Почесний нагрудний знак «За сприяння війську» від Валерія Залужного отримав голова Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук.

Майже 30 разів разом із волонтерами, підприємцями, колегами з Хмельницької районної адміністрації Анатолій Катеренчук доставляв на фронт вантажі, які формувалися відповідно до запитів наших захисників. Автомобілі, амуніція для військових, тепловізори, дрони, будівельні матеріали, продукти харчування та багато іншого доставили хмельничани для бійців, які воюють на передовій, жителям деокупованих територій. Такі поїздки супроводжувалися великим ризиком, але про це не думали, головне, за словами Анатолія Катеренчука, було доставити вантаж до місця призначення.
Кожне спілкування з бійцями, каже Анатолій Федорович, залишає глибокий слід у душі, і кожне нове побажання захисників ставало вказівкою до дії. Повернувшись додому, керівник докладав усіх зусиль, щоб знову організувати, закупити, зібрати тонни вантажу для фронту, що так потребує підтримки тилу.
Ці зусилля високо оцінив генерал Валерій Залужний, відзначивши нашого земляка почесним нагрудним знаком.
Анатолій Катеренчук сказав, що це для нього – велика честь. «Нагрудний знак «За сприяння війську» – це визнання не лише моїх особистих досягнень. Вона є свідченням згуртованості та єдності українського народу, – наголосив голова Хмельницької районної військової адміністрації. – Дякую кожному, хто не стоїть осторонь, постійно підтримує та допомагає нашим Збройним силам. Дякую нашим захисникам, які демонструють неймовірну мужність, найвищий патріотизм, виборюючи незалежність, свободу України в боротьбі з окупантами».